4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu Kayıtları Başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu 18 Mayıs 2025'te koşulacak. Maraton kayıtları başladı, katılım detayları ve kayıt formu için 'konyayarimaraton.com' adresini ziyaret edin!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu için kayıt süreci başladı. Maraton, 18 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirilecek ve uluslararası düzeyde hem profesyonel hem de amatör koşucuları Konya'da bir araya getirecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya'nın sporun ve sağlıklı yaşamın merkezi olması için çalışıyoruz. Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Konya Yarı Maratonu, uluslararası alanda önemli bir spor markası haline geldi," dedi.

Altay, maratonun hem profesyonel hem de amatör sporcular için çeşitli kategorilerde koşulacağını ve Konya'nın tarihi ve doğal güzellikleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.

3

Gelirler Yardım Kuruluşlarına Aktarılacak

Başkan Altay, kayıt ücretlerinden elde edilen gelirin, Selçuklu Otizimli Bireyler Vakfı (SOBE), Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD), ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'ne aktarılacağını vurguladı.

Maratonun "Hareketin merkezinde ol" sloganıyla, her yaştan ve her seviyeden koşucuyu Konya'da buluşturacağını belirtti.

Bu büyük organizasyon; 21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenecek.

Ayrıntılı bilgiye ve kayıt formuna "konyayarimaraton.com" adresinden ulaşılabiliyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen üçüncü Yarı Maraton, 31 ülkeden binlerce sporcuyu ağırlayarak unutulmaz anlara sahne olmuştu.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme