Başkan Altay, İtfaiye Teşkilatı'nın 310. Yılını Kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İtfaiye Teşkilatı'nın 310. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, itfaiyecilerin fedakârca çalışmalarını vurguladı ve tüm itfaiye personeline başarılar diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İtfaiye Teşkilatı'nın 310. kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altay, itfaiyecilerin fedakârca görevlerini yerine getirerek yangın, deprem ve sel gibi afetlerde can kurtardıklarını belirterek, tüm itfaiye mensuplarına başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Altay mesajında, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde de itfaiye teşkilatının gösterdiği kahramanlığa vurgu yaparak, itfaiye ekiplerinin bir can daha kurtarabilmek için kendi hayatlarını tehlikeye atmaktan çekinmediklerini söyledi.

İtfaiye Teşkilatının Gücüne Güç Katıyoruz

Başkan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak, itfaiye teşkilatının kabiliyetlerini sürekli geliştirdiklerini ve 31 ilçede, 80 merkezde 872 personelin görev yaptığını ifade etti.

Bu yıl Eylül ayına kadar teşkilatın 9 bin 703 olaya müdahale ettiğini ve her geçen gün daha da güçlü bir teşkilat için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Altay, görev başında hayatını kaybeden itfaiyecilere Allah'tan rahmet dilerken, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme