Başkan Altay, Tüm Konyalıları Buraya Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fahreddin Paşa Hatıralar Sergisi, Ekim sonuna kadar ziyaretçilerini bekliyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, tarih meraklılarını sergiye davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Öncü Bir Fotoğrafçı Medine Müdâfii Fahreddin Paşa Hatıralar Sergisi”, Ekim ayı sonuna kadar Konyalı tarihseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Fahreddin Paşa'nın Medine Müdafaası sırasında çekilen fotoğraflar, kendi çektiği kareler ve kişisel eşyalarının yer aldığı bu özel sergiye, özellikle öğrencileri ve tarih meraklılarını davet etti.

Tarihi ve Milli Değerler Yaşatılıyor

Başkan Altay, tarih ve kültür etkinliklerinin gençlerde tarih bilincini artırmak ve milli değerleri yaşatmak açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi'ndeki serginin yoğun ilgi gördüğünü belirten Altay, “Gençlerimiz için bu tür tarihi etkinlikler çok önemli. Tüm vatandaşlarımızı, özellikle de öğrencilerimizi, bu tarihi yolculuğa katılmaya davet ediyorum” dedi.

Fahreddin Paşa Hatıralar Sergisi Ekim Sonuna Kadar Açık

Fahreddin Paşa'nın Medine Müdafaası sırasında çektiği fotoğraflar ve kişisel eşyalarının sergilendiği bu özel sergi, 1. Dünya Savaşı'nın unutulmaz anlarına ışık tutarak, ziyaretçilere derin bir tarih deneyimi yaşatıyor.

Sergi, Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi'nin müze bölümünde Ekim ayı sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme