Bazoer Konyaspor'a Geliyor!

Konyaspor, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki futbolcunun yarın sağlık kontrolleri için Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, transfer döneminin son günlerinde büyük bir hamle yaparak Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Riechedly Bazoer ile anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki Hollandalı futbolcunun, yarın sağlık kontrolleri için Türkiye'ye gelmesi ve sağlık muayenesinin ardından yeşil-beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre, bu sezon AZ Alkmaar'da yeterli forma şansı bulamayan Bazoer, Konyaspor'un teklifini kabul etti.

Hollandalı oyuncunun, takım arkadaşlarına veda ettiği ve sağlık kontrolleri için Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Sağlık muayenesinin olumlu sonuçlanması halinde Bazoer, Konyaspor ile resmi sözleşme imzalayacak.

Riechedly Bazoer Kimdir?

Riechedly Bazoer, 2022 yılında Vitesse'den bonservis bedeli olmadan AZ Alkmaar'a transfer olmuştu. Hollanda ekibinde toplamda 68 maça çıkan Bazoer, 2 asist yaptı. PSV Eindhoven altyapısında yetişen oyuncu, daha önce Ajax, Wolfsburg, Porto ve Utrecht gibi önemli kulüplerin formasını da giydi. Konyaspor'un savunma hattını güçlendirmek için kadrosuna katmaya hazırlandığı Bazoer'in performansı, Süper Lig'de merakla bekleniyor.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme