Eğitimci-Yazar İsmail Topaloğlu Seydişehir Gezisi ile Anıldı 

Konya Tanıtım Elçileri Derneği'nin geçtiğimiz mayıs ayında vefat eden eski başkanı, eğitimci, yazar ve şair İsmail Topaloğlu'nu anma gezisi düzenlendi.

TAKİP ET

Dernek adına merhum başkan İsmail Topaloğlu'nun kızı Handan Topaloğlu ve eşi Nazmiye Topaloğlu tarafından organize edilen geziye Topaloğlu'nun ailesi, dernek üyeleri ve arkadaşları katıldı.

Merhum başkan İsmail Topaloğlu başkanlığında Türkiye'nin birçok şehrine geziler düzenleyen dernek bu kez Topaloğlu'nun anısına belediye başkanı Hasan Ustaoğlu ‘nun destekleriyle Seydişehir'e gezi düzenledi.

Seydişehir Belediyesi tarafından hazırlanan gezi programında ilk olarak Hacı Memiş Efendi Türbesi gezilirken, Bostandere Mahallesi'ndeki tarihi Vasada Antik Kenti kalıntıları gezisi ile devam etti.

Yasemin Pınaraltı'nın rehberlik ettiği gezide üçüncü durak Seydişehir‘e ismini veren Seyit Harun Veli Camii ve Hacı Abdullah Efendi türbesi oldu. Adile baysal Kültürevi, Kuğulu Park, Üreten Kadınlar Pazarı ve devamında Tınaztepe mağarası gezildi. Tınaztepe mağarasını girişindeki bahçede Bayram Kabadayı'nın mini konserinin ardından son durak Seydi Şifa Termal Tesisleri oldu.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme