Karaman'da Sanat Rüzgarı! Fotoğraf Şöleni Başlıyor!

Fotoğraf ustaları İlyas Göçmen ve Barış Kerim Cesur, Karaman'da sanat ve fotoğraf etkinlikleri düzenleyecek! Söyleşiler ve foto safari detayları haberimizde.

Fotoğraf dünyasının önemli isimlerinden İlyas Göçmen ve Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, Karaman'da sanat ve fotoğraf dolu bir hafta için geliyor!

12 Eylül'de Karaman'a gelecek olan sanatçılar, 5 gün boyunca şehrin farklı noktalarında fotoğraf çekimleri yapacak ve sanatseverlerle buluşacak.

Etkinliklerin Detayları:

14 Eylül Cumartesi, 20:00: Mümine Hatun Nikah Salonu'nda İlyas Göçmen ile Söyleşi Programı.

15 Eylül Pazar, Foto Safari Etkinliği: "Karaman'ı Fotoğraflıyoruz! Maceraya Hazır Mısınız?" adlı halka açık ücretsiz fotoğraf turu, Aktekke Meydanı'ndan başlayacak ve belirli güzergahları takip ederek şehri keşfe çıkacak.

15 Eylül Pazar, 20:00: Mümine Hatun Nikah Salonu'nda Barış Kerim Cesur'un sunumu ve söyleşisi.

Sanatçılar, 17 Eylül'e kadar Karaman'da fotoğraf çekimlerine devam edecek ve bu süre zarfında şehri keşfetmeye ve belgelemeye devam edecekler.

Karaman'da Fotoğrafseverleri Bekleyen Fırsatlar!

Karaman'da fotoğrafçılıkla ilgilenen ve bu sanatı daha yakından tanımak isteyenler için eşsiz bir fırsat olan bu etkinlikler, şehri fotoğrafın gözünden görmek isteyen herkese açık olacak. Fotoğraf tutkunları ve sanatseverler, hem usta isimlerle tanışma hem de şehirlerini yeni bir perspektiften keşfetme şansı bulacak.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme