Karatay Kültür ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Başvuruları Başlıyor

Karatay Belediyesi'nin düzenlediği Karatay Kültür ve Sanat Akademisi Güz Dönemi başvuruları 23 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 14 Ekim'de başlayacak eğitimler 28 Aralık'ta sona erecek. Detaylar ve başvuru bilgileri için: akademi.karatay.bel.tr.

Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karatay Kültür ve Sanat Akademisi'nin Güz Dönemi başvuruları 23 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

14 Ekim'de başlayacak olan eğitimler, 28 Aralık'ta sona erecek. Akademide çocuk ve gençler, sanat ve kültüre yönelik 9 farklı branşta eğitim alarak kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Toplamda 960 öğrenciye eğitim vermeyi hedefleyen akademiye, 7-14 yaş aralığındaki Karataylı çocuk ve gençler başvurabilecek.

Ücretsiz olan kurslar, Akıl Zekâ Atölyesi, Bilişim Atölyesi, Çini ve Seramik Atölyesi, Dil Atölyesi (Arapça-İngilizce), Drama Atölyesi, Müzik Atölyesi (Ney, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano), Ahşap Atölyesi, Okuma Atölyesi ve Resim Atölyesi olmak üzere 9 farklı branşta eğitim verecek.

Başvurular, 23-25 Eylül tarihleri arasında akademi.karatay.bel.tr adresinden kabul edilecek.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'dan Açıklama

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kültür ve Sanat Akademisi'nin gençlerin gelişimine büyük katkı sunduğunu belirterek, "Bu akademi, çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerine göre eğitim alabileceği önemli bir fırsat sunuyor. Tüm Karataylı çocuklarımızı ve gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz," dedi.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme