Konya Ağır Bakım Kentsel Dönüşümü inşaatının son hali.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan "Ağır Bakım Kentsel Dönüşümü" kapsamında şehre kazandırılan 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü inşaatını ziyaret etti.

Konya'nın en değerli alanlarından birisini şehre kazandıracaklarını belirten Başkan Altay, “Ağır Bakım diye tabir ettiğimiz 640 bin metrekarelik alandaki askeri tesislerin Ankara yolu üzerinde ASELSAN'ın karşısındaki alana taşınmasıyla ilgili süreç kesintisiz bir şekilde devam ediyor” dedi.

Başkan Altay, “Ağır Bakım Kentsel Dönüşümü, Konya Büyükşehir tarihinin en büyük dönüşümü ama bir taraftan bunu bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Şehrimizin ortasında bulunan alan vatandaşımıza açılmış olacak. Diğer taraftan da Türk Silahlı Kuvvetleri modern bir tesis kazanmış olacak. Özellikle günümüzde yaşanan güvenlik sorunlarından sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin böyle önemli bir tesise kavuşuyor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah 2025 yılı sonunda hayırlısıyla burayı tamamlamayı arzu ediyoruz. Konya'mıza, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve ülkemize hayırlı olsun” cümlelerini kurdu.

Kaynak: Konhaber

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme