Konya Büyükşehir Belediyesi gazi ve şehit yakınlarını ziyaret etmeye devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya'da yaşayan tüm gazi, gazi yakınları ve şehit ailelerini düzenli olarak ziyaret ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışı ile yaptığı tüm sosyal sorumluluklar açısından tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor.

Başkan Altay, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde şehit ailelerimizle ve gazilerimizle kucaklaşıyoruz. Ziyaretlerimiz gazilerimize ve ailelerimize büyük bir moral kaynağı oluyor. Vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz bizlere emanet. Onların aziz hatıralarını ilelebet yaşatmayı sürdüreceğiz. Tüm şehit ve gazilerimize minnettarız” cümlelerini kurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Gaziler Günü dolayısıyla Kıbrıs Gazisi Hasan Hüseyin Biniş, 1994 yılında Şırnak Uludere'de mayına basarak bir bacağını kaybeden Abdürrahim Güzel ve yine aynı yıl Muş'ta teröristler tarafından pusuya düşürülerek bir bacağını kaybeden Adem Avcı'yı evinde ziyaret etti.

Kaynak: Konya.bel.tr.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme