Konya'da 2 Belediye Başkanı daha AK Parti'ye Katılıyor

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın AK Parti'ye katılmaları bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bugünkü grup toplantısında iki başkana rozet takması planlanıyor.

Bugün saat 11.45'te yapılacak olan AK Parti Grup Toplantısı'nda, Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın AK Parti'ye geçmesi bekleniyor.

Kulis bilgilerine göre, bağımsız olan Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ve Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, toplantı sırasında AK Parti'ye katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, grup toplantısında her iki belediye başkanına da parti rozetini takması bekleniyor.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer geçtiğimiz 31 Mart Yerel seçimlerine Bağımsız aday olarak katılıp %53 oy ile başkanlığa seçilmişti.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz geçtiğimiz 31 Mart Yerel seçimlerine Yeniden Refah Partisi'nden aday olarak katılıp %59 oy ile başkanlığa seçilmişti.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme