Konya'da 3 Ay Önce Yapılan Yol Yeniden Kazılıyor

Konya Necmettin Erbakan Caddesi, üç ay önce yapılan yolun yeniden kazılması nedeniyle vatandaşlardan tepki alıyor. Kalitesiz ve denetimsiz yapılan çalışmalar israf olarak değerlendiriliyor. Detaylar haberimizde.

Necmettin Erbakan Caddesi, sadece üç ay önce sıfırdan yapılıp açılmasına rağmen, bugün yeniden belediye fen işleri tarafından kazılmakta. Vatandaşlar, bu durumu israf olarak değerlendirerek, sorumlulara sert tepki gösteriyor.

Bölge sakinleri, caddenin kalitesiz ve denetimsiz yapıldığını, bu nedenle kısa sürede yeniden onarım gerektirdiğini belirtiyor. Üç ay önce tamamlanmış olan bir yolun bu kadar kısa sürede yeniden kazılmasını anlayamadıklarını ifade eden vatandaşlar, belediyenin kaynakları israf ettiğini düşünüyor.

Mevlüt Eken isimli bir vatandaşın tepkisi ise şöyle:
"Bu cadde sadece üç ay önce sıfırdan yapılıp açıldı. Ama maalesef yine kalitesiz, baştan savma ve denetimsizlikten iyi yapılmadığı için bugün buraya belediye fen işlerinin 15 araç ile tekrardan müdahale etmek zorunda kalıyor. Yazık değil mi ey sorumlular? Bu israfla beytülmala yazık etmiyor musunuz? Neden üç-dört ay önce düzgünce yapılmadı da şimdi milletin parasıyla bu savurganca masraf yapılıyor? Allah'ın bir hesabı var, öbür alemde O'na çok zorlu bir hesap vereceksiniz."

Necmettin Erbakan Caddesi'nde yaşanan bu durum, Konya'da büyük tepki topladı. Rasyonel Haber olarak, gelişmeleri yakından takip edecek ve yetkililerden gelecek açıklamaları sizlerle paylaşacağız.

Rasyonel Haber
Yorumlar 2
Konyalı 19 Temmuz 2024 06:35

Konya belediyelerinde dönen yolsuzlukların yanında burada yapılan israf solda sıfır kalır. akparti son kez cepten yiyor gibi. Bir dahaki seçime şansları pek yok. İnsanlar şu son dönemde artık akpartinin içindekilerin ne mal olduğunu daha iyi anlayacak.

Konya Sakini 18 Temmuz 2024 22:41

Ne dusunuyorum. Liyakat yok çünkü. Kiliç kuşananin, iş bilenin baskan her isin basinda olamaz ya daire baskanlari ne is yapar? Muhendisi yok mu o projelerin.

Bakmadan Geçme