Konya'da 30 Ağustos'ta Hangi Yollar Trafiğe Kapatılacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Konya'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İl Emniyet Müdürlüğü, çelenk sunma töreni ve bisiklet sürüş etkinliği için kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında bilgi verdi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan çelenk sunma töreni ve bisiklet sürüş etkinliği sırasında bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

İşte Konya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Kapatılacak Yollar ve Alternatif Güzergahlar;

30 Ağustos günü saat 09.00'da başlayacak olan çelenk sunma töreni için, Millet Caddesi Hava Hastanesi Kavşağı ile Öğretmenevleri Kavşağı arasındaki yol ve Gar Kavşağı ile Anıt Kavşağı arasındaki Ferit Paşa Caddesi kısmen trafiğe kapatılacak. Bisiklet sürüş etkinliği süresince ise bu bölgeler tamamen araç trafiğine kapalı olacak.

Çelenk sunma töreninin ardından başlayacak bisiklet sürüş etkinliği sırasında, Anıt civarındaki Ferit Paşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi (Alaaddin Tepesi ile Emniyet Müdürlüğü Kavşağı arası), Kültürpark otobüs durakları ve Abdul Ezel Paşa Caddesi araç trafiğine tamamen kapatılacak. Bu nedenle, sürücülerin belirtilen alanlar için alternatif güzergahları kullanmaları önerilmektedir.

Hangi Saatler Arasında Kapalı Kalacak? Kaç Saat Sürecek?

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, sürücülerden, 30 Ağustos 2024 tarihinde sabah saat 07.30 ile 11.00 arasında gerçekleştirilecek aç-kapa uygulamaları nedeniyle alternatif güzergahları kullanmalarını istedi. Programın sona ermesiyle birlikte kapatılan yollar tekrar trafiğe açılacak ve trafik akışı normal seyrine dönecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı Konya trafiğe kapalı yollar, Konya alternatif güzergahlar 30 Ağustos, Konya trafik durumu 30 Ağustos 2024

Rasyonel Haber
Yorumlar 1
Ahmet kerim Kınalı 29 Ağustos 2024 19:06

Allah Bütün Polislerimize Yardımcısı Olsun Kaynak Olarak Sizin Haber Yayınlıyorum Bilginiz Olsun Hayırlı aksamlar İzniniz Olursa Paylaşmak İstiyorum

Bakmadan Geçme