Konya'da Belediye Başkan Yardımcısı Sopayla Vatandaşı Kovaladı

Konya'nın Yunak ilçesinde AK Parti Belediye Başkanı'nın, bir vatandaşı sopayla kovaladığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Olayla ilgili detaylar haberimizde!

Youtube Kanalı
Abone Ol

Konya'nın Yunak ilçesinde yaşanan ilginç bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İddiaya göre, 14 Eylül tarihlerinde AK Parti Yunak Belediye Başkan Yardımcısı, bir vatandaşı sopayla kovalamaya başladı. Olayın sebebi henüz netlik kazanmazken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede yayıldı ve büyük tepki topladı.

Olayın nasıl başladığı ve neden yaşandığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın tanıkları ve görgü şahitlerinin ifadelerine başvurulduğu belirtiliyor.

Gelişmelerin takip edildiği olayla ilgili daha fazla bilgiye ulaşıldıkça haber güncellenmeye devam edecek.

Sopalı Kovalamacasının Sebebi Ortaya Çıktı!

Olay, Mevlit Kandili günü, bir otomobilden yüksek sesle müzik yayını yapılması üzerine başladı. Yüksek sesten rahatsız olan vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Şikayetler üzerine devreye giren Yunak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ürün, otomobil sahibine uyarıda bulundu.

Ancak bu müdahale kısa sürede gerginliğe dönüştü ve taraflar arasında tartışma çıktı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak olayın nedeni ortaya çıkmış oldu.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme