Konya'da elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen olayda, Mehmet Tutar (32) bahçesini sulamak için gittiği bağ evinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti....

TAKİP ET

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen olayda, Mehmet Tutar (32) bahçesini sulamak için gittiği bağ evinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Eşi ve kayınpederiyle birlikte bahçeyi sulamak için dalgıç pompasını jeneratöre bağlamaya çalışan Tutar, bu sırada elektrik akımına kapıldı.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Olay, Konya'nın Meram ilçesine bağlı Gödene Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi ve kayınpederiyle birlikte bahçeyi sulamak için dalgıç pompasını jeneratöre bağlamaya çalışan Tutar, bu sırada elektrik akımına kapıldı.

HASTANEYE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR

Tutar'ın durumu fark eden eşi, kabloyu çekerek eşini akımdan kurtarmaya çalıştı. Aile, acil yardım ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Aile, Tutar'ı arabaya alarak hastaneye yetiştirmek üzere yola çıktı. Tutar, yolda sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Tutar, kurtarılamadı.

KURTULUŞ MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

Mehmet Tutar'ın cenazesi yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Tutar, öğle namazına müteakip Bilal Habeşi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme