Konyalılar Dikkat! Bu Hastanenin Acil Servisi Geçici Olarak Hizmet Vermeyecek

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Servisi, 2 Ağustos 2024 - 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında tadilat nedeniyle hizmet veremeyecek. Detaylar haberimizde.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Servisi, 2 Ağustos 2024 - 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında tadilat nedeniyle hizmet veremeyecek.

Yapılan açıklamada, "Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Servisi'nde hizmet kalitesini artırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına başlanacaktır. Bu sebeple 2 Ağustos 2024 - 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında acil servisimiz geçici olarak hizmet veremeyecektir. Hastalarımızın ve yakınlarının anlayışı için teşekkür eder, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha modern ve donanımlı bir acil servis ile hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz," ifadelerine yer verildi.

Rasyonel Haber
Yorumlar 1
Jale 05 Ağustos 2024 06:38

(DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...

Bakmadan Geçme