LPG'nin fiyatı yükselecek! iste konya'daki güncel fiyatlar

Otogaza (LPG) bu gece yarısından itibaren 1 lira 30 kuruş zam geliyor. Benzin ve motorin fiyatlarında değişim beklenmiyor. Detaylar haberimizde.

03 Eylül 2024 Otogaz LPG fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Otogaza (LPG) bu gece yarısından itibaren zam geliyor.

Akaryakıt sektörü kaynaklarına göre, LPG'nin litre fiyatına 1 lira 30 kuruş zam yapılacağı açıklandı. Benzin ve motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Vatandaşların yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları, otogazdaki bu artışla yeniden gündeme geldi. Akaryakıt sektörü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, yeni zamlı fiyatlar yarın itibariyle pompaya yansıyacak.

Benzin ve Motorin Fiyatlarında Değişiklik Yok

Sektörden alınan bilgilere göre, benzin ve motorin fiyatlarında şimdilik bir değişiklik beklenmiyor. Ancak, otogaz fiyatlarındaki artış, özellikle LPG kullanan araç sahiplerini yakından etkileyecek.

KONYA'DA GÜNCEL MOTORİN, BENZİN VE LPG FİYATI

Konya'da 03 Eylül 2024 tarihinde geçerli olan güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekildedir:

Benzinin litre fiyatı: 44 lira 46 kuruş
Motorinin litre fiyatı: 44 lira 48 kuruş
LPG otogazın litre fiyatı: ortalama 23 lira 84 kuruş

Rasyonel Haber
Yorumlar 1
Özgür 03 Eylül 2024 21:06

Allah cezanizi verecek! Halkin en uygun alabildigi aracina alabildigi nasit bir yakit turu LPG den kim nemalaniyor merak ediyorum.

Bakmadan Geçme