Mehmet Ünalan: 'Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.'

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ünalan, Ankara Kahramankazan'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET

Ünalan yaptığı açıklamada, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu saldırının sorumluları teröristlere bu cesareti verenlerdir. Bugün İl Başkanımız Sayın Mustafa Yeşil'in de yapmış olduğu basın açıklamasıyla “Yetkililere teröristlerle diyaloğa geçmeyi değil, teslim olun çağrısı yapmayı, teslim ol çağrısına yine ateşle karşılık verirlerse hepsini imha etmek için derhal geniş kapsamlı harekat başlatmalarını tavsiye ediyoruz” diyerek bir kez daha haklı çıkmıştır. Saldırıyı kim üstlenirse üstlensin, bu saldırı vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne ve birliğine yapılmıştır. Adam hesabına almaya çalışılan terör örgütlerinin tam teçhizatlı bir şekilde başkente kadar gelip, TUSAŞ'ı basıp, çalışanları rehine alıp, güvenlik güçlerimizi şehit etmesi sorgulanmalıdır. Bu zaafiyeti oluşturan herkes bunun hesabını vermelidir.

Bu çapulculara bu cesareti verenler ise bulundukları görevlerden derhal istifa etmeli, milletimizden özür dilemelidir. İstifa etmeyeceklerini ve özür dilemeyeceklerini biliyoruz, dileselerde kabul etmiyoruz.

Yetkililere yeniden sesleniyoruz! Dağdaki veya şehirdeki farketmeksizin teröristlerle diyaloğa geçmeyi değil, teslim olun çağrısı yapmayı, teslim ol çağrısına yine ateşle karşılık verirlerse hepsini imha etmek için derhal geniş kapsamlı harekat başlatmalarını şiddetle tavsiye ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme