Mevlüt Akyüz Reklam Ajansları Derneklerini İstifaya Davet Etti

TurkoMedya Başkanı Mevlüt Akyüz, reklam ajansları dernek ve birliklerini, sektör sorunlarına dikkat çekemedikleri ve krizleri yönetemedikleri gerekçesiyle istifaya davet etti. Detaylar haberimizde.

Stratejik Marka ve Reklam Ajansı TurkoMedya Yazılım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Akyüz, gündeme dair sert eleştirilerde bulunarak, sektörün haklarını savunamadıkları ve krizleri yönetemedikleri gerekçesiyle reklam ajansları dernek, birlik ve cemiyetlerini istifaya davet etti.

"BİZ BURADAYIZ"

Akyüz, "Tüm reklam ajansları, grafikerler, videographerler, içerik üreticiler, influencerlar, reklamveren tüm firmalar müsterih olsun. Krizi en iyi şekilde yöneteceğiz ve bundan sonraki aksiyon planımızı çok yakında açıklayacağız. Biz buradayız," ifadelerini kullandı.

DİJİTAL ALANDA HİZMET VEREN SEKTÖRLERDEN TAM DESTEK

Mevlüt Akyüz'ün açıklamalarının ardından, ajanslar, grafikerler ve dijital alanda hizmet veren tüm meslekler Akyüz'e destek verdi. Ancak, eleştirilerin hedefi olan reklam ajansları dernek ve birliklerinden henüz bir yanıt gelmedi.

Rasyonel Haber
Yorumlar 1
Perla Ajans 05 Ağustos 2024 17:01

Helal olsun. Çok haklı bir isyan, süreç ne olursa olsun derneklerin hiçbir işe yaramadığını görmüş olduk. yalnızız bu sektörde.

Bakmadan Geçme