Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'nda Devir Teslim!

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, 5 yıldır yürüttüğü görevini Mehmet Demirel'e devretti. Konya'da parti teşkilatında yeni bir dönemin başlangıcı yaşanıyor.

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'nda önemli bir değişiklik yaşandı.

5 yıldır Saadet Partisi Konya İl Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Saydam, görevini Mehmet Demirel'e devretti. Saydam, başkanlık süresi boyunca Saadet Partisi'nin Konya'daki etkinliğini artıran çalışmalara imza atmıştı.

Mehmet Demirel, yeni İl Başkanı olarak görevine başlamasıyla birlikte Konya'da parti teşkilatında yeni bir dönemin başlayacağını belirtti. Saadet Partisi camiası, yeni başkanla birlikte hem yerel hem de ulusal düzeyde yeni hedefler ve projelerle yoluna devam etmeyi planlıyor.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel Kimdir?

1972 yılında Konya Meram'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya'da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan mezun oldu. Meslek hayatına Selçuklu Belediyesi Spor Müdürü olarak başlayan Demirel, sonrasında çeşitli okullarda öğretmen olarak görev yaptı. 36 farklı vakıf ve dernek kuruculukları, yöneticilikleri ve üyeliklerinde bulundu. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nde yönetim kurulu üyeliği ve bölge başkanlığı gibi çeşitli kademelerde görev yaptı. 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Saadet Partisi'nin Meram Belediye Başkan Adaylığı yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme