Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi

Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 02 Eylül Pazartesi günü başlayıp, 05 Eylül Perşembe gününe kadar devam edecek olan Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisi Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TAKİP ET

73 ilden 620 civarında kulübe bağlı 2000'e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisine Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Gündüz, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Türkiye Jimnastik Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Günbaş, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na damga vuran milli sporcularımız Gamze Gürdal, Ali Can Özcan ve Mehmet Sami Saraç katıldı.

Açılış seremonisinin ardından kategorilerine göre tamamlanan müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Rasyonel Haber

Bakmadan Geçme