Bahçeşehir ve Yaylapınar'da Büyük Dönüşüm

Meram Belediyesi, Bahçeşehir ve Yaylapınar Mahallelerinde son iki yılda 35 km yol ve 250 bin m² sathi kaplama yaparak önemli altyapı ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Başkan Kavuş, bölge halkının konforunu artırmak için yoğun çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bahçeşehir ve Yaylapınar'da Büyük Dönüşüm

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bahçeşehir ve Yaylapınar Mahallelerinde yürütülen cadde ve sokak açma, altyapı, asfaltlama ve sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Kavuş, son iki yılda bu iki mahallede toplam 35 kilometre yol açıldığını ve 250 bin metrekare sathi kaplama yapıldığını belirtti.

Konya

Başkan, tüm şartlara ve tasarruf tedbirlerine rağmen vatandaşların yaşam konforunu artırmak için azimle çalıştıklarını vurguladı.

Bahçeşehir ve Yaylapınar Mahallelerinin hızla büyüyen bölgeler olduğuna dikkat çeken Başkan Kavuş, “Bu iki mahallemiz 25 binden fazla nüfusa sahip. Son iki yılda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla bu bölgelerin ulaşımını konforlu hale getirdik” dedi.

Konya

Altyapı ve Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Kavuş, Bahçeşehir ve Yaylapınar’da altyapı çalışmalarının devam ettiğini ve yerleşim tamamlanana kadar sathi kaplama yapıldığını belirtti.

Altyapı çalışmaları bittiğinde mevcut yolların sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Amaçlarının vatandaşları bir an önce toz, toprak ve çamurdan kurtarmak olduğunu belirten Başkan, bu konuda önemli ilerlemeler kaydettiklerini ifade etti.

Meram’da Yoğun Bir Sezon

Konya

Başkan Kavuş, sadece bu iki mahallede değil, tüm Meram ilçesinde yoğun bir çalışma sezonu geçirdiklerini belirtti.

Şartlar ve tasarruf tedbirlerine titizlikle uyulmasına rağmen ihtiyaç duyulan alanlarda gerekli yatırımları sürdürdüklerini söyledi. “Meramlıların huzuru, konforu ve modern bir yaşam sürmesi en büyük önceliğimizdir” diyerek vatandaşların önceliklerinin kendilerinin de önceliği olduğunu vurguladı.