Bakan Işıkhan'dan Karatay Belediyesi'ne Övgü
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı kapsamında geldiği Konya'da Karatay Belediyesi'ni ziyaret etti. Işıkhan, belediyenin öz kaynaklarla gerçekleştirdiği projelere övgüde bulunarak başarı dileklerini iletti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı için geldiği Konya’da Karatay Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Işıkhan’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Çelik, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Osman Çelik ve İsmail İlhan Hatipoğlu eşlik etti.
Karatay Belediyesi’nin Örnek Projeleri
Ziyarette, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ilçede hayata geçirilen projeler, yatırımlar ve belediyenin mali yapısı hakkında bilgi verdi. Başkan Kılca, Karatay Belediyesi’nin sosyal yaşam, spor, eğitim ve kültür alanlarında önemli yatırımlara imza attığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Karatay, Konya’nın kalbinde yer alan, birçok örnek projeyi hayata geçiren bir ilçedir. İlçemizdeki tüm projeleri hem hızlı hem de sürdürülebilir bir şekilde hayata geçiriyoruz. Borçsuz bir belediye olarak tüm yatırımlarımızı öz kaynaklarımızla gerçekleştirdiğimiz için projelerimizde mali disiplini ön planda tutuyoruz.”
Bakan Işıkhan’dan Karatay Belediyesi’ne Övgü
Bakan Vedat Işıkhan, Karatay Belediyesi’nin öz kaynaklarla gerçekleştirdiği projelerin örnek teşkil ettiğini belirterek şunları söyledi:
Bakan Işıkhan’dan Yerel Yönetimlere Destek Mesajı
“Karatay Belediyesi’ni başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, milletimizin yaşam kalitesini artıracak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Belediyelerin vatandaşların yaşamını kolaylaştıran yatırımlara öncülük etmesi son derece önemli. Karatay Belediyesi’nin özverili çalışmalarının diğer yerel yönetimlere de örnek olmasını temenni ediyorum.”
Bakan Işıkhan, Karatay Belediyesi’ndeki temaslarının ardından Konya esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaret, heyetin Mevlana Müzesi’ni gezmesiyle sona erdi.