Başkan Ustaoğlu, İtfaiye Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye personeli ile kahvaltıda buluştu. İtfaiyecilerin özverili çalışmalarını takdir etti ve İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Başkan Ustaoğlu, İtfaiye Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İtfaiye Haftası dolayısıyla Seydişehir İtfaiye Amirliği'nde görev yapan itfaiye personeliyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Ustaoğlu, 7 gün 24 saat esasıyla büyük bir özveriyle çalışan itfaiyecilerin, köklü bir geçmişe sahip olan İtfaiye Teşkilatı’nın önemli bir parçası olduğunu vurguladı.

İtfaiye Teşkilatı'nın 310. kuruluş yıl dönümünü ve İtfaiye Haftası'nı kutlayan Ustaoğlu, itfaiyecilerin fedakarlıklarını takdirle karşıladığını ifade etti.

Başkan Ustaoğlu, yaptığı konuşmada, "Hayat kurtarmak adına canlarını ortaya koyan itfaiyecilerimiz, sadece yangınlarla değil, deprem ve sel gibi doğal afetlerde de gösterdikleri üstün gayretle vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmuştur. Büyük bir fedakarlıkla görev yapan tüm itfaiye personelimize teşekkür ediyor, görevi başında şehit olan itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Program, Başkan Ustaoğlu’nun itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutlaması ve kahvaltı etkinliğiyle sona erdi.