Beyşehir Caddesi Bu Saatlerde Trafiğe Kapatılacak!

Konya AKOM, Beyşehir Caddesi ile Yahya Çavuş Caddesi arasında yapılacak yol çalışması nedeniyle sürücüleri uyardı. 28 Ağustos'ta yol trafiğe kapatılacak, detaylar haberimizde.

Beyşehir Caddesi Bu Saatlerde Trafiğe Kapatılacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Beyşehir Caddesi ile Yahya Çavuş Caddesi arasında yapılacak önemli bir yol çalışması hakkında duyuruda bulundu. 28 Ağustos Çarşamba günü gece saatlerinde başlayacak çalışma, trafik akışını ciddi şekilde etkileyecek.

AKOM'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Beyşehir Caddesi ile Sivaslı Ali Kemal Caddesi birleşim noktasından başlayarak, Beyşehir Caddesi ile Yahya Çavuş Caddesi (Şehir merkezi istikametinde) birleşimi arasında yol bakım ve onarım çalışması yapılacağı belirtildi. Çalışmalar, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 00.30’da başlayacak ve 07.00’ye kadar sürecek.

Yol çalışmaları sırasında belirtilen güzergah araç trafiğine kapatılacak. Sürücüler, trafiğin alternatif güzergahlardan sağlanacağı konusunda bilgilendirildi ve dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.