Blaz Kramer Resmen Konyaspor'da!

Konyaspor, Slovenyalı golcü Blaz Kramer ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. İmza töreninde konuşan Kramer, Konyaspor'a gelmeyi çok istediğini ve gollerine yeni takımında devam etmek istediğini belirtti.

Blaz Kramer Resmen Konyaspor'da!

Konyaspor, yaz transfer döneminin son gününde Slovenyalı forvet Blaz Kramer’i renklerine bağladı. Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşındaki golcü, imza töreninde yaptığı açıklamada Konyaspor’a gelmeyi çok istediğini ve kulübün mükemmel bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.

Konyaspor

Blaz Kramer, Konyaspor Müzesi'nde düzenlenen imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı’nın katılımıyla resmen Konyasporlu oldu.

Konyaspor

Slovenyalı Golcüden İlk Açıklamalar!

Kramer, "Konyaspor'a gelmeyi çok istedim. Daha önce olmadı fakat bugün Konyaspor futbolcusuyum. Bu sezon Varşova takımında iyi başladığımı söyleyebilirim. Gollerime yeni takımımda devam etmek ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. Tutkulu taraftarlarımızı sevindirmemiz gerekiyor," ifadelerini kullandı.

Kariyerinde daha önce Sampion Celje, Wolfsburg, NK Aluminij, FC Zürich ve Legia Varşova gibi kulüplerde forma giyen Blaz Kramer, Konyaspor’da 99 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor

Konyaspor’un transfer sezonunu kapattığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ise, "Blaz Kramer'e hoş geldin diyoruz. Oynamasına engel bir durum yok, Konyaspor'a güç katacaktır," dedi.