Bu Gece Konya'nın En İşlek Yolunda Çalışma Yapılacak: Trafik Alt Üst Olabilir!

AKOM, 23-24 Ağustos tarihleri arasında Aydınlıkevler Alt Geçidi'nde yapılacak bakım-onarım çalışması nedeniyle sürücüleri uyardı. Trafik daraltılmış yoldan sağlanacak. Detaylar haberimizde.

Bu Gece Konya'nın En İşlek Yolunda Çalışma Yapılacak: Trafik Alt Üst Olabilir!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 23 Ağustos Cuma gecesi başlayacak ve 24 Ağustos Cumartesi sabahına kadar sürecek önemli bir yol çalışması hakkında sürücüleri uyardı.

Çevre Yolu Caddesi ile Yeni İstanbul Caddesi birleşiminde bulunan Aydınlıkevler Alt Geçidi’nde (Otogar istikameti) bakım-onarım çalışması yapılacak.

İŞTE ÇALIŞMA'NIN DETAYLARI

Bakım-onarım çalışmaları, 23 Ağustos Cuma saat 23.30'da başlayacak ve 24 Ağustos Cumartesi günü saat 06.00'ya kadar sürecek. Bu süre zarfında Otogar istikametine gidiş yönünde trafik, daraltılmış yoldan sağlanacak. Öte yandan bu gece asker uğurlamaları nedeniyle Otogar bölgesinin'de kabalalık olması bekleniyor. Sürücülere dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları tavsiye ediliyor.

BAŞKA GÜZERGAHTA YİNE ÇALIŞMA YAPILACAK

24 Ağustos Cumartesi GÜNÜ 00:30-07:00 saatleri arasında Fatih Caddesi ile Çevre Yolu Caddesi birleşimi noktasından Beyşehir Caddesi ile Sivaslı Ali Kemal Caddesi birleşimi arasında (Şehir merkezi istikametinde) bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecektir.

Çalışmalar esnasında şehir merkezine gidiş istikameti trafiğe kapatılacak, trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır.