Emekliler için müjdeli haber geldi! Promosyon alabilecekler

SGK'nın emekli maaş ödeme tarihlerini açıklamasıyla emeklilere sevindirici bir haber geldi. Eylül 2024 emekli maaşı ödeme takvimi netleşti. İşte detaylar...

Emekliler için müjdeli haber geldi! Promosyon alabilecekler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

,Türkiye genelinde yaklaşık 16 milyon emekli, Temmuz ayında zamlı maaşlarını almaya başlamıştı. Şimdi ise gözler Eylül ayı ödemelerinde. Memur emeklileri (4C) 1-5 Eylül tarihleri arasında maaşlarını alacak, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için ise ödeme günleri belirlendi. Bu ay emeklilere maaş ödemelerinin yanı sıra ek fırsatlar da sunuluyor. İşte detaylar...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİ İÇİN ÖDEME TAKVİMİ

SGK, Eylül ayında SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine yapılacak maaş ödemelerini duyurdu. SSK emeklileri 17-25 Eylül, BAĞ-KUR emeklileri ise 26-28 Eylül tarihleri arasında maaşlarını alacak.

Eğer ödeme günü hafta sonuna denk gelirse, Cumartesi ödemeleri Cuma gününe, Pazar ödemeleri ise Pazartesi gününe çekilecek. Emekli maaşları, kişilerin tahsis numaralarının son hanesine göre hesaplarına yatırılacak.

18 BİN TL'YE VARAN PROMOSYON İMKANLARI

Eylül ayında emeklilere maaş ödemelerinin yanı sıra promosyon fırsatları da sunulacak. SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklileri, bankalardan aldıkları maaşlara göre promosyon alma hakkına sahip olacak.

Temmuz ayında yapılan maaş zammının ardından bankalar da promosyon tutarlarını güncelledi. Emeklilere sunulan promosyonlar, en az 8.000 TL'den başlayıp 18.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Ayrıca, bankalar düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans ve aidatsız kredi kartı gibi çeşitli avantajlar da sunuyor.

Bu promosyon fırsatları Eylül ayı boyunca geçerli olacak. 1-30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapan emekliler, bu imkanlardan yararlanabilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler, bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilir.