Hasan Ekici'den Mevlid Kandili Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Hz. Muhammed'in (SAV) doğumunu kutladığımız bu gecenin huzur, barış ve birlik getirmesini diledi.

Hasan Ekici'den Mevlid Kandili Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğumunu kutladığımız Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ekici, bu mübarek gecenin insanlık için taşıdığı öneme dikkat çekerek, tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

'Huzur ve Birlik Dolu Bir Gece Diliyorum'

Hasan Ekici mesajında, "Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) in doğumunu kutladığımız bu gece, rahmet elçisi Peygamberimizin insanlığa olan merhametini, adaletini, sabrını, cömertliğini çok daha iyi idrak edebildiğimiz bir gece. Bu gece, insanlığın önündeki iyilik, dostluk ve bereket kapılarını aralayan bir gece," ifadelerini kullandı.

Ekici, Mevlid Kandili’nin barış ve huzura vesile olmasını dileyerek, "Rabbim’den, bu gecenin yüzü suyu hürmetine başta Gazze ve Doğu Türkistan’da zulüm gören soydaşlarımızın refaha ermesine vesile olmasını, manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan Mevlid Kandili'nde tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum," dedi.