Karatay'a 11 Yeni Park Daha Kazandırılıyor!

Karatay Belediyesi, 11 yeni parkın yapımını sürdürerek ilçenin yeşil dokusunu güçlendirmeye devam ediyor. Başkan Hasan Kılca, çalışmaları yerinde inceledi. Detaylar haberimizde.

Karatay'a 11 Yeni Park Daha Kazandırılıyor!

Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir yanını parklar ve yeşil alanlarla donatmaya devam ediyor. 11 yeni parkın yapımını sürdüren Karatay Belediyesi, bu projelerle ilçenin yeşil dokusunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek projeler hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar'da sona yaklaşıldı

Hacısadık Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Emirgazi Mahallesi, Hayıroğlu Mahallesi, Araplar Mahallesi, Selim Sultan Mahallesi, Çimenlik Mahallesi ve Sarıyakup Mahallesi'nde süren çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

“Yeşil Doku Güçleniyor”

Başkan Kılca, park ve yeşillendirme projeleri ile Karatay’ın her noktasında ferah ve modern yaşam alanları oluşturduklarını belirtti. Kılca, "Bu yıl 11 ayrı noktada, 50 bin metrekarelik alanda park ve yeşillendirme çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Altyapı ve fiziki bölümlerini tamamladığımız parklarımızda, oyun grupları, bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da sona erdi. İlçemizin yeşil dokusunu güçlendirmeye devam ediyoruz," dedi.