Konya-Afyon Yolu Üzerinde Korkunç Kaza! 2 ölü, 7 yaralı var.

Konya'nın Kadınhanı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Kazanın detayları ve gelişmeler haberimizde.

Konya-Afyon Yolu Üzerinde Korkunç Kaza! 2 ölü, 7 yaralı var.

Konya’nın Kadınhanı ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Konya – Afyonkarahisar kara yolunda, Ladik – Kadınhanı yolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Kamyonetle bir otomobilin çarpışması sonucu araçlardan biri devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

2 Kişi Hayatını Kaybetti 7 Kişi Yaralandı

İlk belirlemelere göre, kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi de hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 7 kişi ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yol Trafiğe Kapatıldı

Kaza sonrasında yol trafiğe kapandı, ancak polis ekipleri tarafından trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaya devam ediyor. Kaza yerinde güvenlik önlemleri alındı ve olayla ilgili incelemeler sürüyor.