Konya'da 16 yaş üstü olan tüm sporseverlere müjde! Başvurular 26 Ağustos'ta başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıklı yaşam için sürdürdüğü Türkiye'nin en geniş, kişiye özel online spor eğitimlerinde yeni dönem için kayıtlar 26 Ağustos - 8 Eylül arasında 'sporkonya.com.tr' internet sitesi üzerinden yapılacak.

Konya'da 16 yaş üstü olan tüm sporseverlere müjde! Başvurular 26 Ağustos'ta başlıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ''Online spor eğitimlerinin pandemi döneminden bu yana aravermeksizin devam ettirdiklerini söyleyerek, Türkiye’ye örnek olan uygulamayı sürdürdüklerini söyledi''.

Bu uygulama da online spor eğitimleri sadece Konya ile sınırlı olmadığını ve Türkiye'nin heryerinden katılım sağlanabileceğini belirten Uğur İbrahim Altay “Alanlarında uzman spor eğitmeni, doğum pilatesi eğitmeni, klinik pilatesi eğitmeni ve diyetisyenlerimiz ile eğitimler üç ay boyunca devam edecek. 16 yaş üstü tüm sporseverleri 26 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında ‘sporkonya.com.tr’ internet sitesi üzerinden kayıtlarını yaptırmaya davet ediyorum” cümlelerini aktardı.

Eğitimler 16 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır. Kişiye özel online spor faaliyetinde eğitimler için kayıt yaptıran her üyeye ücretsiz diyetisyenlik hizmeti sunulurken ayrıca malzemeli- malzemesiz şeklinde de çeşitli seçenekler sunulacak.