Konya'da 2 Aylık Yol Çilesi Başlıyor! Ankara Caddesi'nde Trafik Kabusu Yaşanabilir!

Konya'da Ankara Caddesi'nde 2 ay sürecek kanalizasyon çalışması başlıyor. Trafik ciddi anlamda etkilenecek, alternatif güzergahlar öneriliyor. Detaylar haberimizde.

Konya'da 2 Aylık Yol Çilesi Başlıyor! Ankara Caddesi'nde Trafik Kabusu Yaşanabilir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da sürücüleri ve vatandaşları ilgilendiren kritik bir yol çalışması duyurusu yapıldı. Ankara Caddesi üzerinde helezonik (pnömatik) kanalizasyon geçişi için şaft kazısı yapılacak. Bu çalışma, Ankara Caddesi'nde trafiği ciddi anlamda etkileyecek.

Çalışma Tarihleri ve Kapsamı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 29 Ağustos Perşembe günü saat 08.00’de başlayacak olan yol çalışmaları, 31 Ekim Perşembe günü saat 23.59’a kadar sürecek. Çalışmalar esnasında KOSGEB Caddesi ile Demirkapı Caddesi arasındaki Ankara Caddesi iç yolu tamamen trafiğe kapatılacak.

Trafik Düzenlemeleri ve Alternatif Güzergahlar

Ankara Caddesi’nde ise yol kısmi olarak daraltılarak trafik akışı sağlanacak. Sürücülere, alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri tavsiye ediliyor. Bu süre zarfında, yoğun trafik nedeniyle bölgede ciddi aksamalar yaşanabileceği bildirildi.

Bir Başka Yol Çalışması İse Bugün Gece Yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir Caddesi ile Yahya Çavuş Caddesi arasında bakım onarım çalışması yapılacağını açıkladı. Çalışmalar, Beyşehir Caddesi ile Sivaslı Ali Kemal Caddesi birleşimi noktasından başlayarak, Beyşehir Caddesi ile Yahya Çavuş Caddesi birleşimi arasında şehir merkezi istikametinde gerçekleştirilecek.

Yol bakım ve onarım çalışmaları, 29 Ağustos Perşembe günü gece saat 00.30’da başlayacak ve sabah 07.00’ye kadar sürecek. Çalışmalar süresince yolun gidiş yönü tamamen trafiğe kapatılacak. Trafik, alternatif güzergahlardan sağlanacak ve sürücülere dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.