Konya'da Araç İçinde Ölü Bulunan Şahsın Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

Konya'nın Meram ilçesinde boş arazide park halindeki bir araçta göğsünden bıçaklanmış halde ölü bulunan Şuayip Demir'in, birlikte yaşadığı kadın tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlı, çelişkili ifadeler verdi.

Konya'da Araç İçinde Ölü Bulunan Şahsın Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

Konya’da Araç İçinde Ölü Bulunan Kişinin Cinayete Kurban Gittiği Belirlendi

Konya'da Araç İçinde Ölü Bulunan Şahsın Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

Konya’nın Meram ilçesi Gödene Mahallesi’nde, boş bir arazide park halindeki bir aracın içinde göğsünden bıçaklanmış halde ölü bulunan 37 yaşındaki Şuayip Demir’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Polis ekipleri, Demir’in yanında bulunan ve beraber yaşadığı 35 yaşındaki Ayşe K.’yi şüpheli olarak gözaltına aldı.

Olayın Detayları

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi.

42 K 3454 plakalı aracın içinde bir kişinin kendini bıçakladığı yönünde ihbar alan polis ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi.

Yapılan incelemelerde, Şuayip Demir’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Araçta bulunan Ayşe K., polise verdiği ilk ifadesinde, gece saatlerinde Demir ile birlikte alkol aldıklarını, kendisinin uyuyakaldığını ve sabah uyandığında Demir’i göğsünden bıçaklanmış halde bulduğunu söyledi.

Çelişkili İfadeler Polisi Şüphelendirdi

Konya'da Araç İçinde Ölü Bulunan Şahsın Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

Olayın şüpheli bulunması üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ayşe K.’yi ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

İlk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden zanlı, daha sonra suçlamaları reddetti.

Şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.