Konya'da Feci Trafik Kazası: Otomobil Kamyona Çarptı, 5 kişi hayatını kaybetti

Konya-Afyonkarahisar kara yolu Alabağ mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Rüstem Selman Baş'ın kullandığı 42 BR 158 plakalı otomobil, kavşaktan dönen Abuzer Ç.'nin yönetimindeki 63 AHY 623 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Konya'da Feci Trafik Kazası: Otomobil Kamyona Çarptı, 5 kişi hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’nın Kadınhanı İlçesi Alabağ Mahallesi yakınlarında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Yaralı 1 kişinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Rasyonel Haber muhabirinin edindiği bilgiye göre; Rüstem Selman Baş idaresindeki 42 BR 158 plakalı otomobil, Konya – Afyonkarahisar kara yolunda (Kadınhanı-Ladik arası), Abuzer Çalış yönetimindeki 63 AHY 623 plakalı kamyonla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle kamyonun altına girerek sıkışan otomobil, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda çıkarıldı.

Kazanın sonucunda, otomobilin sürücüsü Rüstem Selman Baş ile araçtaki Lütfiye Baş ve Ali Şentürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Melek Şentürk ile Sultan ve Yasin Baş ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaralılardan Yasin Baş ve Sultan baş doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer kazanın nedenlerine dair incelemelere devam ediyor.

Konya trafik kazası son dakika, Afyonkarahisar-Konya kara yolu kazası, Kamyona çarpan otomobil kazası, Konya 4 ölü 2 yaralı trafik kazası, Konya Alabağ mevki trafik kazası, Konya trafik kazası ölü ve yaralı, Rüstem Selman Baş kaza haberi. Konya kadınhanı trafik kazası sondakika.