Konya'da Ramazan bereketi: Başkanlar Çimenlik mahallesi'nde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 'Teravih Buluşmaları' çerçevesinde Çimenlik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazı sonrası mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Kılca, vatandaşlardan gelen çay davetini kırmayıp Nilüfer ailesinin evine misafir oldu.

Konya'da Ramazan bereketi: Başkanlar Çimenlik mahallesi'nde!

Karatay Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Teravih Buluşmaları” devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Altay ile birlikte Çimenlik Mahallesi’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluştu. Başkanlara AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci ve AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Konya'da Ramazan bereketi: Başkanlar Çimenlik mahallesi'nde!

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MUTLULUK”

Teravih namazının ardından gelen çay daveti üzerine Nilüfer ailesinin evine konuk olan Başkan Hasan Kılca misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür etti. 

Başkan Kılca, “Ramazan ayında hemşehrilerimizle bir araya gelmek, bizim için büyük bir mutluluk. Teravih Buluşmaları kapsamında her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile birlikte Çimenlik Mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk. Bu buluşmalar, Ramazan ayının bereketini ve manevi havasını en güzel şekilde yaşama fırsatı sunuyor. Mahalle sakinlerimizin teravih sonrası çay davetiyle de Nilüfer ailesinin evine misafir olduk. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Karatay’a değer katacak çalışmalara vatandaşlarımızla birlikte yön vermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Konya'da Ramazan bereketi: Başkanlar Çimenlik mahallesi'nde!