Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe!

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptıkları operasyonlar kapsamında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca 28 şahıs da yakalandı!

Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13-20 Mart 2025 tarihleri arasında, 62 farklı noktada operasyon yaptı. Yapılan operasyonlar kapsamında; 16.036 adet uyuşturucu hap, 

468 gram sentetik kannabinoid, 118,79 gram metamfetamin, 17 adet peçeteye emdirilmiş sentetik kannabinoid, 4,21 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek, 

suçtan elde edilen 652 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası , yaklaşık 14 milyon 500 bin TL değerinde 4 adet daire ve 1 adet 2024 model araç ele geçirildi.

Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe!

28 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Operasyonlar kapsamında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından 76 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Bu şahıslardan 51’i işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 19 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe!

Ayrıca uyuşturucu madde suçlarından aranan 12 kişi yakalanırken, bu kişilerden 9'u tutuklandı. Operasyonlar sonucunda toplamda 28 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.