Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey köyünde korku filmi çekiliyor. Çekimler 20 Ağustos'ta başlıyor!

Konya'nın en büyük ilçesi olan Beyşehir'e bağlı Doğanbey Mahallesi'nde yaşanan olayları ve yaşanmış bir hikayeden esinlenilerek hazırlanan 'Davganalı Kardeşler' filminin çekimleri 20 Ağustos'ta başlayacak.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey köyünde korku filmi çekiliyor. Çekimler 20 Ağustos'ta başlıyor!

Konya son dönemlerde sinema sektöründe adından oldukça söz ettiriyor. Şimdi de yaşanmış bir hikayeden esinlenilerek hazırlanan “Davganalı Kardeşler” Filmi için çalışmalar başlıyor.

Yapım ve yönetmenliğini ünlü dizi oyuncusu İbrahim Kolcu’nun yaptığı “Davganalı Kardeşler” filmi için geri sayım başladı.

Senaryosu da yine İbrahim Kolcu’ya ait olan filmde pek çok ünlü oyuncu rol alacak. Kolcu, “Oyuncularımızın isimleri şimdilik sürpriz. Ama şunu söyleyebilirim ki; bu film izleyicisine daha önce yaşamadığı duyguları tattıracak. Senaryomuzla, oyuncularımızla iddialıyız. Korku duygusu belki de hiç bu filmde yaşandığı kadar yaşanmayacak” dedi. 

Çekilen filmde 4 kardeşin başından geçen dehşet verici olayları anlatırken izleyicisini adeta korkuya doyuracak. Filmin çekimleri Doğanbey’de gerçekleştirilecek. Güzel şehrimiz Konya bu film projesiyle birlikte sinema sektöründe olduğunu bir kez daha gözler önüne serecek.