Konyaspor'un Yeni Transferi Yolda!

Nalçacılılar Avrupa, Konyaspor'un yeni transferi Hollandalı futbolcu Riechedly Bazoer'i Konya'ya uğurladı.

Konyaspor'un Yeni Transferi Yolda!

Konyaspor'un anlaşmaya vardığı Hollandalı futbolcu Riechedly Bazoer, taraftar grubu Nalçacılılar Avrupa tarafından Konya’ya uğurlandı. Taraftarların ilgisiyle karşılanan Bazoer, yeni takımı Konyaspor’da forma giymek için Türkiye'ye doğru yola çıktı.

"Motivasyonum Yüksek, Hazırım!'"

Konyaspor'un yeni transferi Riechedly Bazoer, yeşil-beyazlı kulübe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ömer Korkmaz ve yönetimle yaptığı görüşmelerden çok etkilendiğini belirten Bazoer, "Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetimiyle yaptığım görüşmede kulübün benimle yakından ilgilendiğini öğrendim. Bu durum hem beni motive etti hem de iyi hissetmemi sağladı," dedi.

Bazoer, Konyaspor'u araştırdığında kulübün potansiyelini net bir şekilde gördüğünü ifade ederek, "Özellikle Nzonzi gibi tecrübeli bir oyuncunun burada oynaması kulübün potansiyelini gözler önüne seriyor," açıklamasında bulundu.

Savunma ve orta saha mevkiinde oynayabilen Hollandalı futbolcu, "Ben de hem stoper hem orta saha mevki fark etmeksizin Konyaspor’a katkı sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım," diyerek, taraftarlara Konyaspor için elinden geleni yapacağı mesajını verdi.

Riechedly Bazoer’in, sağlık kontrollerinin ardından Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Konyaspor taraftarlarının, yeni transferle ilgili heyecanı giderek artarken, Bazoer’in performansı merakla bekleniyor.