Meram Suriçi Çarşısı Yatırımcılarını Bekliyor! İlk Etap İhale Süreci Başlıyor

Meram Belediyesi'nin büyük dönüşüm projesi olan Suriçi Çarşısı'nda ofis, dükkan ve mağazalar satışa çıkıyor. İhale süreci başlıyor, yatırımcılar için büyük fırsat!

Meram Suriçi Çarşısı Yatırımcılarını Bekliyor! İlk Etap İhale Süreci Başlıyor

Meram Belediyesi’nin dev dönüşüm projesi olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Suriçi Çarşısı’ndaki iş yerleri yatırımcılarını bekliyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, açılışı yapılan Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek satışa çıkacak iş yerleri için ihale sürecinin yakın zamanda başlayacağını duyurdu.

Başkan Kavuş, proje kapsamında ofis, dükkan ve mağazaların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Meram Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek gösterilen bu dönüşüm çalışmasında yerini almak isteyen yatırımcılara yardımcı olmak amacıyla Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu hizmet vermeye başladı.

Konya Yatırım

Bu çerçevede yatırımcılar, projeye dair detaylı bilgi almak ve taleplerini iletmek için ofisi ziyaret edebilecek.

Başkan Kavuş’tan Çağrı: “Şehrin Merkezinde Böyle Bir Fırsat Bir Daha Kolay Kolay Çıkmaz”

Konya Yatırım

İrtibat Bürosu’nu ziyaret eden Başkan Mustafa Kavuş, Suriçi Çarşısı’nın Konya ve Meram için en değerli yatırımlardan biri olduğunu belirtti. “Çarşı, şehrin merkezinde, kalabalık bir nüfusa hitap eden, turizm destinasyonlarına ve Bedesten Çarşısı’na çok yakın bir konumda yer alıyor. Şehrin bu kadar değerli bir noktasında iş yeri sahibi olma fırsatı bir daha zor bulunur” dedi.

İhale Süreci ve Anahtar Teslimleri Başlıyor

Başkan Kavuş, bu değerli iş yerlerinin ihale yöntemiyle satışa sunulacağını ve vatandaşların daha rahat bilgi alabilmeleri için irtibat bürosunun kurulduğunu ifade etti.

Büroda vatandaşlar hem bilgi alabiliyor hem de yerinde inceleme yapabiliyorlar.

İhale sürecinin kısa sürede başlayacağını duyuran Başkan Kavuş, ihalelerin bir buçuk ay içinde tamamlanmasını hedeflediklerini, hak sahiplerine ise önümüzdeki günlerde anahtar teslimlerinin yapılacağını müjdeledi.

Detaylı Bilgi İçin İletişim Kanalları

Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Suriçi Çarşısı hakkında bilgi almak isteyenlerin Sahibata Mahallesi’nde bulunan irtibat bürosunu ziyaret edebileceği belirtildi.

Ayrıca, detaylı bilgi için surici.meram.bel.tr internet adresi veya 444 3 042 numaralı telefon hattı da yatırımcıların hizmetinde.