MHP Konya'dan Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 55 yıllık el dokuması halı hediye verildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gerçekleştirdiği TBMM MHP Grup Toplantısına MHP Konya İl Teşkilatları katıldı. Toplantının ardından Devlet Bahçeli'ye 55 yıllık el dokuması Sultan Selim Cami figürlü Konya halısı hediye verildi.

MHP Konya'dan Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 55 yıllık el dokuması halı hediye verildi.

MHP Konya il teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirdiği TBMM MHP Grup Toplantısına Konya teşkilatlarından 160 kişi katıldı.

Toplantıdan sonra MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve beraberindekilerle birlikte Başkan Devlet Bahçeli’ye 55 yıllık el dokuması Sultan Selim Camii figürlü Konya halısı hediye verildi.

MHP Konya İl Başkanı Karaarslan,”Tüm teşkilat kadememizle birlikte, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin, TBMM MHP Grup Toplantısına katıldık. Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile Konya Milletvekili Konur Alp Koçak teşkilat mensuplarımızı, TBMM’de misafir etti. Kendilerine Konya teşkilatlarımız adına teşekkür ederim.Toplantı sonrası Genel Başkanımıza, Konya’mızın tarihi mekanlarından biri olan Sultan Selim Camisi'nin işlendiği Konya halısı armağan ettik. Genel Başkanımız armağanımızı çok anlamlı buldu ve Konyalı hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini iletmemizi istedi" dedi.

Kaynak:Konhaber