Konyalı piknik severlerin vazgeçilmez mekanı oldu! 250 bin piknik sever ağırladı.

Kalabalık şehrin, yorucu trafiğinden, dumanlı havasından, stres yüklü iş hayatından birazda olsa uzaklaşıp ailece güzel vakit geçirmek isteyen piknik severler bu mekanı çok severek tercihe ediyor.

Konyalı piknik severlerin vazgeçilmez mekanı oldu! 250 bin piknik sever ağırladı.

Ailecek tertemiz bir doğada güzel bir gün geçirmek, çocuklarıyla doyasıya oynamak, çimlerde uzanmak isteyen piknik severlerin her zaman ilk tercihinde olan Meram Belediyesi'ne bağlı Dutlu Millet Bahçesi üç ay gibi bir sürede yaklaşık 250 bin kişiyi ağırladı. Kendi rekorunu da böylece kırmış oldu. 

Dutlu Millet Bahçesi yemyeşil piknik alanından, yürüyüş ve spor bölümlerinden, oyun parklarına bir çok yönden hizmet veriyor.

Ayrıca içerisinde gül bahçeleri ve çim kızağı gibi çeşitli faaliyetlerde bulunulabilecek alanlarda mevcut.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş “Dutlu Millet Bahçesi, şehirde huzur içinde dinlenmek, doğa ile başbaşa piknik yapmak, sevdikleriyle nitelikli vakit geçirmek isteyenler için en ideal alanların başında geliyor. Sadece şehir içinden değil, şehir dışından gelen misafirlerimizi de en güzel şekilde ağırlıyoruz. Günün ya da haftanın yorgunluğunu atmak, keyifli zaman geçirmek isteyenler 2024 yazında da bahçemize adeta akın etti. Tüm misafirlerimize Meram’ı tercihleri için teşekkür ediyor, onlara daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de sıkı bir şekilde devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” cümlelerini kurdu.