Seydişehir'de Kırsal Mahalleler Doğalgaza Kavuşuyor

Seydişehir'de kırsal mahalleler doğalgaza kavuşuyor. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Cengiz Enerji ile yapılan görüşmeler sonucu 2024-2025 doğalgaz yatırım planını açıkladı. Detaylar haberimizde.

Seydişehir'de Kırsal Mahalleler Doğalgaza Kavuşuyor

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk ile 2024-2025 yılı doğalgaz yatırım planını görüştü. Ortakaraören, Başkaraören, Aşağıkaraören, Gökçehüyük ve Taraşçı Mahallesi muhtarlarının da katıldığı görüşmede, kırsal mahallelerin doğalgaz konforuna kavuşması için atılacak adımlar ele alındı.

Başkan Ustaoğlu, daha önce Akçalar, Gevrekli ve Kesecik mahallelerinin doğalgaz kullanımına başladığını belirterek, diğer kırsal mahallelerin de bu konfora ulaşması için çalışmalara hız verdiklerini kaydetti.

Ustaoğlu, "Ortakaraören, Başkaraören, Aşağıkaraören, Gökçehüyük ve Taraşçı mahallelerimizi doğalgaza ulaştırmak için 2024-2025 yatırım programına aldık," dedi.

Cengiz Enerji Proje Müdürü Mustafa Öztürk ile yapılan istişarelerin ardından, Selçuk Gaz ile işbirliği içinde doğalgaz dağıtım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Başkan Ustaoğlu, "Diğer mahallelerimizin de doğalgaza kavuşması için canla başla çalışıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan Cengiz A.Ş yönetim kuruluna ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.