Seydişehirli sporcudan göz dolduran başarı!
Seydişehir Jimnastik Spor Kulübü, judocusu Mustafa Akar, Konya il seçmelerinde birinci oldu.
Seydişehir Jimnastik Spor Kulübü oyuncusu Mustafa Akar, Konya il seçmelerinde gösterdiği başarılı performansla göz doldurdu. Isparta’da düzenlenen grup müsabakalarında da rakiplerini geride bırakarak Türkiye Finalleri’ne katılma hakkı kazandı.
Seydişehir Jimnastik Spor Kulübü, başarılı sporcusuna tam destek vererek, “Mustafa Akar, elde ettiği derecelerle hepimizi gururlandırdı. Ancak yolumuz burada bitmiyor. Şimdi daha çok çalışarak Türkiye Finalleri’ne en iyi şekilde hazırlanması gerekiyor” açıklamasında bulundu.
“ÜSTÜN PERFORMANS İÇİN ONU TEBRİK EDİYORUM”
Başarılı sporcunun en büyük destekçilerinden biri olan iş insanı İbrahim Yüksek de Mustafa Akar’ın azmi ve yeteneğine dikkat çekerek, “Mustafa, başarılarını sürdürdüğü takdirde ilerleyen yıllarda Avrupa ve hatta dünya şampiyonu olabilecek potansiyele sahip. Konya’daki il seçmelerinde gösterdiği üstün performans için onu tebrik ediyorum” dedi.