Sondakika: Konya'da Bir Belediye Başkanı Daha istifa etti

Son dakika haberi! Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük, ekibiyle birlikte İYİ Parti'den istifa etti. Detaylar haberimizde.

Sondakika: Konya'da Bir Belediye Başkanı Daha istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da siyaset arenasında istifa dalgası devam ediyor.

Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük, 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde %49,72 oyla seçildiği İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Üzlük’ün bu sürpriz kararı, Konya’da siyasette istifa furyasının son halkası oldu.

Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük, istifa kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, ekibiyle birlikte Ahırlı ilçesinin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Üzlük, "Hizmetlerimizi sürdüreceğiz ve Ahırlı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

İstifaların Arkası Kesilmiyor

Son dönemde Konya’da siyasette yaşanan bu istifa furyası dikkatleri çekmeye devam ediyor. Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük’ün de bu furyaya katılması, siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. Üzlük ve ekibinin görevlerine bağımsız olarak devam etme kararı, ilçede ve Konya genelinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

Ali Üzlük ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi Tevfik İnce ve İYİ Parti İlçe Belediye Meclis Üyeleri Hüsamettin Güzel, Hasan Altunay, Ercan Gözel, Adem Dilekli de partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. İstifa eden tüm isimler, görevlerine bağımsız olarak devam edeceklerini belirttiler.